All posts by Mike

Helt tillbaka nu

Sen nån vecka är jag helt tillbaka och jobbar. Det första som hände när alla var tillbaka var att jag fick byta handledare vilket har varit riktigt lyckat. Vi har haft många möten och jag känner att jag kommer att kunna utvecklas nu. Min nästa deadline är på onsdag då jag ska lämna in en artikel. Efter det har jag bara att skriva på min avhandling som ska presenteras i slutet av november.

Den senaste

tiden har jag jobbat hemif

rån vilket har gått riktigt bra och troligen bättre än det gjort på kontoret.

Tillbaka på hemma igen

Nu tänkte jag fortsätta och berätta om resan.

När vi skulle lämna St. Louis  började det att regna så mycket att jag knappt såg vägen. Samtidigt funderade vi om flyget skulle få åka. Allt gick bra och jag kom hem och fick åka lokaltåg tillbaka till lägenheten. Stannade på vägen för att shoppa lite. Lördagen började med en sväng för att kolla när Max spelade t-ball. Efter det åkte vi in på stan för att träffa grandma Sallie. Då fick jag se hennes nya boende och äta lite mat. Efterätten var en STOR bit chokladtårta, bild kommer.

På söndagen åkte jag vidare till Calgary för konferensen där jag skulle presentera min artikel. Det var en bra och lärorik upplevelse, med lite tur kan jag få nytta av de kontakter som jag fått. Till en början för att skriva artiklar med eller göra besök hos.

Hemresan var inte lika trevlig som resan över. Svårt att sova och maten var ingen höjdare, frukosten bestod av en bananmuffins och youghurt. Dock är det väldigt skönt att vara hemma igen.

Första delen av resan över pölen

Jag sitter just nu i ett plan till St. Louis där jag ska på ett studiebesök hos en tillverkare av tågdelar. Annars.har jag hittills haft en riktigt bra resa, den började som planerat från Luleå. Redan på Arlanda blev det bättre med en gratis uppgradering till bättre placering. Maten blev samma som de har i business, vilket betyder tre rätter med öl och congac. Strax landning fick jag även smörebröd och ytterligare en öl.

Väl framme blev jag upphämtad av en av bröderna jag bodde hos när jag var utbytesstudent. Vi åkte hem till honom för att senare dra iväg till puben han jobbar på för att ta en öl och äta lite mat. Senare på kvällen mötte vi upp Marge och Marty för middag. Det blev riktigt sent och jag var trött efter resan.

Igår var jag inne i Chicago och shoppade lite samt kollade på lite sevärdheter. Jag mer eller mindre var ute och gick i 6 timmar. Det handlades en del presenter samt kläder. Fram till att jag åker vidare till Calgary på söndag hinner jag med att träffa grandma Sallie och kolla runt efter mera prylar.

Jag ska försöka skriva igen från konferensen eller när jag är tillbaka hemma.