Får inget gjort

Jag har riktigt svårt att komma igång och jobba nu efter semestern. Vet inte riktigt vad det är som händer men jag kommer aldrig riktigt igång med att göra något arbetsrelaterat under en längre period. Ibland lyckas jag arbeta lite någon timme men sen skiter det sig. Det största problemet är att jag verkligen behöver komma igång och skriva saker. Jag har en projektrapport som måste vara klar snarast, men jag väntar fortfarande på att min handledare skall komma tillbaka från semestern så att jag vet hur mycket som är gjort och vad jag verkligen måste göra. Det är lite frustrerande att inte veta vart jag skall börja.
Sen har jag även en del programmering som måste göras. Dock är jag ännu inte i läget att jag förstår exakt vad jag skall göra för att få det och funka, men det får ta och lösa sig snart så att jag kan bli klar.

2 thoughts on “Får inget gjort”

  1. Your comment Gör/skriv det du kommer på. Skriv osammanhängande utan logisk tråd. Kolla det du skrev tidigare gör korrigeringar i ett “rättningsex”. Kanske är det du gör inte användbart men du får igång ditt sätt att tänka. Planera ev framtida föredragningar. Läs andras skrivningar.
    Några tips från en som också kan få “kramp” Mam

  2. Jag har lyckats få lite gjort hittills av sånt som jag behöver göra. Dock kanske inte riktigt det som är mest kritiskt. Nu ska jag försöka beta av de saker som finns.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *