Två veckor avklarade

Nu har jag jobbat i två veckor på mitt nya jobb och tycker fortfarande att det är grymt kul och intressant. För tillfället bor jag på ett B&B,  men ska imorgon flytta till en liten lägenhet i Bussnang. Det är en enda flyttande mellan olika boenden för mig än så länge och räknar med att det kommer att fortsätta fram till att resten av familjen är på plats. Då ska vi ha ett boende som sträcker sig en längre tidsperiod.

Det har fortfarande inte kommit någon snö här, men de hotar med att det ska komma en del imorgon. Min förhoppning är att det blir snö och inte en massa regn. Sen ska det även bli intressant att se hur bra och snabba de är på att röja bort snön,  och om jag har möjlighet att fortsätta att cykla till jobbet eller om jag måste börja gå igen.

Denna helg har jag hittills varit i Zürich på för att äta lunch med en gammal kompis från Luleå. Idag ser det ut som om att jag kommer att ta och cykla en tur för att kunna se så mycket som möjligt. Det är ju så att i Schweiz måste butiker och liknande hålla stängt på söndagar.  Det gör att det är lite skralt med saker att göra och man får se till att använda de möjligheter som finns tillgängliga.

Imorgon ska det dock bli skönt att få möjligheten att laga mat på egen hand och inte utnyttja restauranger eller färdig mat från butiker.

Vi ses igen nästa helg för en ny rapport från Schweiz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *